Terrazas del Faro - B9-B11

Palm-Mar, Tenerife


Wij verhuren mooie appartementen B9 en B11 te PALM-MAR
gelegen in het residentiecomplex 'Terrazas del Faro'

Met de verzekering van een rustig, warm en
comfortabel verblijf in elk seizoen.

app-B11with-open-door


De gelijkvloerse appartementen zijn identiek. Ze beschikken over een living met een lange comfortabele zetel en een kleine rieten zetel, grote salontafel en een tafel met 4 stoelen. U kunt er beschikken over een (sateliet)TV, radio, dvd- en cd-speler. Er is internetaansluiting in het appartement. De sateliet is TV-Vlaanderen, zodat u ook al uw favoriete zenders uit België kunt bekijken (TV1, TV2, VTM, Ka2, VT4, VijfTv, ...).

De open U-vormige keuken is volledig uitgerust met alle moderne apparaten zoals een vaatwas, koelkast, diepvriezer, microgolf, keramische kookplaten, koffiezet, waterkoker, broodrooster en alle keukengerei.

Elk appartement beschikt over 2 ruime kamers met grote kleerkasten, een tweepersoonsbed en 2 enkele bedden (90/2m), 2 badkamers met douche, lavabo, WC, grote spiegel en haardroger. Elke badkamer heeft een douche (op het gelijkvloers is er een inloop-douche met 'regendouche' en in de andere badkamer bevindt zich een gewone douche).

Op het terras staat een grote vierkante tafel met 4 verstelbare zetels. Er is een grote luifel met elektrische bediening, twee ligbedden, een opklapbaar muurtafeltje en stopcontact. U vindt er ook een groot en klein droogrek.
Als u langs de trap naar beneden gaat komt u door de slaapkamer in een kleine bergplaats (1,5m/3m). Hier vindt u een groot rek en 2 droog-draden. De wasmachine staat beneden, in de badkamer.


terras-nieuw
flatscreen in B11

livingB11B

kitchen-B11

slaapkamerKlik
hier voor een overzicht van de prijzen.